تبلیغات
کره ای کده

کره ای کده
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
از نظر شما جذابترین بازیگر کره ای کدام از اسامی زیر است ؟









دگ جوریم(خوراک مرغ تند)

مواد لازم:
روغن زیتون................یک قاشق غذاخوری
پیاز.......................................... ....2 عدد
سیب زمینی بزرگ........................یک عدد
مرغ تکه شده...............................یک کیلو
سیر له شده..............یک قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز.............1.5 قاشق غذاخوری
نمک........................................... مقداری
سویا سس....................2 قاشق غذاخوری
گوچوجان..................نصف قاشق غذاخوری
شکر.....................................نصف قاشق
اب............................................. یک لیوان
پیازچه خرد شده.......................4 تا 5 عدد
فلفل شیرین............................3 تا 4 عدد
فلفل تند........................................ 1عدد

طرز تهیه:
درون تابه یک قاشق روغن زیتون ریخته و روی حرارت قرار می دهیم بعد 2 عدد پیاز را حلقه حلقه کرده و به داخل تابه می ریزیم .یک عدد سیب زمینی را حلقه حلقه کرده و بر روی پیازها می ریزیم و سپس قطعات مرغ را بر روی ان قرار می دهیم . داخل ظرفی جدا سس را تهیه می کنیم به این ترتیب که نصف قاشق سیر له شده و 1.5 قاشق پودر فلفل قرمز و مقدار کمی نمک و دو قاشق سس سویا و نصف قاشق گوچوجان و نصف قاشق شکر و مقدار نصف لیوان اب را در هم زده و به هم می زنیم حال سس اماده شده را روی مرغ ریخته و در قابلمه را می گذاریم تا خوب بپزد 3 تا 5 دقیقه قبل از خاموش کردن شعله مقداری پیازچه خرد شده و فلفل شیرین(دلمه ای) و یک عدد فلفل تند خرد شده را درون ظرف ریخته و درب ان را می گذاریم پس از گذشت 3 تا 5 دقیقه غذا حاضر است




طبقه بندی: آشپزی در کره،
[ پنجشنبه 30 شهریور 1391 ] [ 10:01 ق.ظ ] [ SAHEL ]

بچو دنجان گوک

مواد لازم:
بچو......................................نصف ی
ملچی...................................10 عدد
دنجان........................2قاشق غذاخوری
ادویه....................................... کمی
سیرله شده............نصف قاشق غذاخوری
پیازچه.....................................4 عدد



ادامه مطلب

طبقه بندی: آشپزی در کره،
[ پنجشنبه 30 شهریور 1391 ] [ 10:00 ق.ظ ] [ SAHEL ]
comment

مندو غذای کره ای

مواد لازم :
ارد ...................نیم کیلو
هویج................1 عدد
پیاز...................1 عدد
پیازچه................4عدد
گوشت گاو............نیم کیلو
نمک.................یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ارد را با اب خمیر کرده با دست به صورت ورقه های نازک در اورید . بعد گوشت را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید. هویج پیاز پیازچه را به قطعات ریز خرد کرده و به همان حالت خام با گوشت مخلوط کنید .
ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید بعد صدف ها را می توانیم به چهار حالت بپزیم:
1-به صورت بخار-پز
2-سرخ کردن با روغن کم
3-سرخ کردن با روغن زیاد
4-به صورت سوپ





طبقه بندی: آشپزی در کره،
[ پنجشنبه 30 شهریور 1391 ] [ 09:57 ق.ظ ] [ SAHEL ]
comment

سون پیان(نوعی کیک)


مواد لازم:


پودر برنج..............................نیم کیلو
اب................................به مقدار لازم
لوبیای سفید و قرمز................250 گرم
شکر.....................................1 لیوان
نمک.......................1 قاشق چایخوری
کنجد......................1 غذای مرباخوری
طرز تهیه:
پودر برنج را با اب خمیر کرده و با دست به صورت ورقه های نازک در اورید.سپس مقداری لوبیای قرمز و سفید پخته شده را با شکر و نمک و کنجد مخلوط کنید.
ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط فوق را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید.بعد صدفها را داخل بخار-پز گذاشته تا بپزدند. بعد از اماده شدن در ظرفی چیده و مقدار کمی روغن کنجد روی ان بریزید.
اطلاعات لازم:


بخار-پز: یک قابلمه که یک سوم ان را اب ریخته ایم روی شعله قرار داده و روی قابلمه یک صافی فلزی به اندازه در قابلمه گذاشته . وقتی اب قابلمه جوش بیاید موادی که داخل صافی هستند با بخار پخته می شوند.
البته امروزه بخار-پزهای مدرن کارها را اسان کرده اند 




طبقه بندی: آشپزی در کره،
[ یکشنبه 26 شهریور 1391 ] [ 09:49 ق.ظ ] [ SAHEL ]

سنگ سان جان(ماهی سرخ شده)

سنگ سان................نیم کیلو
تخم مرغ.................2عدد
نمک و ادویه............به میزان دلخواه
اردگندم......................نصف پیمانه
روغن زیتون............به مقدار خیلی کم


طرز تهیه

ابتدا سنگ سان را برش زده و به قطعات نازک در اورده تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته مقداری نمک و ادویه به ان افزوده و خوب هم بزنید.
بعد تابه را روی شعله گذاشته مقدار کمی روغن زیتون در ان می ریزیم و می گذاریم که کمی داغ شود. در ظرفی دیگر مقداری ارد گندم می ریزیم و ابتدا سنگ سان های نازک را در ارد زده بعد یکی یکی انها را در ظرف تخم مرغ زده(طوری که خیلی اغشته به تخم مرغ نشود)و یکی یکی داخل تابه می اندازیم به مدت 3 تا 4 دقیقه مرتب زیر و رو می کنیم. حال غذای شما اماده است بفرمایید نوش جان


اطلاعات لازم:

جان: سرخ کردن
سنگ سان:ماهی 




طبقه بندی: آشپزی در کره،
[ یکشنبه 26 شهریور 1391 ] [ 07:53 ق.ظ ] [ SAHEL ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.

تعداد کل صفحات : 16 :: 1 2 3 4 5 6 7 ...

درباره وبلاگ


سلام دوستان عزیزم .
اونی و اوپا ها خوش اومدین .
من خیلی کره رو دوست دارم و اینجام تقدیم به همه
کره ای دوست ها

✿★•’✿★•’✿★•’✿★•✿★•’✿★•’✿

از کسانیکه از من مـــــــــــتنفرند سپاس. ، آنها مرا قویتر میکنند
از کسانیکه مرا دوســـــــــــــت دارند ممنونم،آنان قلب مرا بزرگتر میکنند
ازکسانیکه مرا ترک میکنند متشـــــــــــــکرم،آنان بمن می آموزند که هیچ چیز تا ابد ماندنی نیست
از کسانیکه با من مـــــیمانند سپاسگذارم، آنان بمن معنای دوست واقعی را نشان میدهند

‎ ,•’``’•,•’``’•,.
’•,`’•,*,•’`,•’
.....`’•,,•......’
…...…,•’``’•,•’``’•,
…...…’•,`’•,*,•’`,•’
...……....`’•,,•’`
…..............…,•’``’•,•’``’•,
...........…...…’•,`’•,*,•’`,•’
..............……....`’•,,•’`
…..............…,•’``’•,•’``’•,
...........…...…’•,`’•,*,•’`,•’
..............……....`’•,,•’`
…...…,•’``’•,•’``’•,
…...…’•,`’•,*,•’`,•’
...……....`’•,,•’`
,•’``’•,•’``’•,
’•,`’•,*,•’`,•’
.....`’•,,•’
,•’``’•,•’``’•,
’•,`’•,*,•’`,•’
,•’``’•,•’``’•,.
’•,`’•,*,•’`,•’
.....`’•,,•......’
…...…,•’``’•,•’``’•,
…...…’•,`’•,*,•’`,•’
...……....`’•,,•’`
…..............…,•’``’•,•’``’•,
...........…...…’•,`’•,*,•’`,•’
..............……....`’•,,•’`

مدیر وبلاگ: sahel

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب
ابزار پرش به بالا